sreda, december 21, 2011

2011.12.20 Ratitovec, kljubovanje mrazu

Spet sm se v eno jutranjo spravu. Mrz je bil pa peklenski, tok je mrzlo pihalo, da sm na Petrovču resno študiral, če nej sploh grem, al grem raj nazaj v pojstlo. Še predno sm fotkiča na stojalo zrital, prstov nism več čutu, pa rokavice sm imel gor,, štalaaaaa





No pol je pa nastopil trenutek prvih žarkov, fotkič na stojalu, jest na vrhu,,,, nakar vidim na ekranu CHANGE BATTERY PACK !!!!, Kako??? Pa sej sm polno dal doma notr, o.k. šibam dol do bajte, kjer sm imel ruzak z dodatno, polno baterijo. Pr'laufam spet gor zamenjam, isti napis,,, štala, prstov ni več, tud tolk jih nism mogu več premaknt, da bi zadrgo od žepov odpel in roke notr vtaknu,,, aaaa štala. Tako sm užival v pogledu na prve žarke z neuporabnim fotkičem montiranem na stojalu, vrh hriba. Morm rečt, da je bil en najlepših sinčnih vzhodov, kar sm jih kdaj videl.
Kasneje sm se spomnil in dal baterije v notranji žep na toplo, da so se mal segrele in čez kkšno uro je bil spet mogoč kakšn posnetek. Drgač problem ni bil rešen, po parih posnetkih sta bile baterije spet prazne. Ni mi žal, še predno je sonce v celoti vzšlo, me je jeza minila in namesto škljocanja, sm le strmel vanj.







Ni komentarjev: