ponedeljek, december 29, 2008

2008.12.28 Begunjščica 2060m

Že dolgo me prepričujejo, da se pride na Begunjščico v slabih dveh urah, ko je na metre snega tam gori. Ne verjamem, pa res ne verjamam, nemogoče. S Simonom sva se dobila v nedeljo ob enih po južn, in se odpravila proti Ljubelju. Vse je bilo zabito z meglo, smučarji na zelenici so imeli obupn dan za smuko. Do koder prideva prideva sva govorila in držala hitr tempo. Sneg je bil idealn za hodt in res sva bila prej kot v dveh urah na vrhu Begunjščice. Iz megle sva iztopila šele, ko sva prišla na greben - iz grape. Aja šla sva po Šentanskem plazu. Zebl je, da je bla groza, na vrhu močan veter in -10000.. C. Komej sva uspela tele fotke narest, obema je zanohtal in joj, kok zebe, bejžva. Dolčez so mene grozni krči grabili v stegna tko da sm vozu bl za en k...., ampak je šlo. Drgač pa na metre snega in čez 20cm pršiča,, Jupiiiiiiiiiiiiiiiii.






2 komentarja:

Sara pravi ...

Vse najlepše v letu 2009 želim vaši družinici. Veliko prijetnih trenutkov v naravi in čudovitih fotografij, ki jih komaj pričakam do ponedeljka ali torka:)
lp Sara

Izy pravi ...

Hvala lepa za želje in seveda jih vračamo. Čeprov mi nekako ne rata pokomentirat tvojih objav, le tako naprej. Z časom se nabere tega ogromno in postane rutina objavlat kar se ti dogaja, čez vikende.
lp